Het type website voor jouw bedrijf zal afhankelijk zijn van de vorige 2 stappen alsook van het prijskaartje natuurlijk. Dus ...

Hoeveel kost een eigen website?

DragolinDesign maakt voor u een persoonlijke en gratis webdesign offerte, aangepast aan de behoeften en functionaliteiten zoals beschreven in Stap 1 - Functionaliteiten van uw webdesign.

Uw uiteindelijke webdesign zal een organische samenwerking zijn tussen DragolinDesign en jouw bedrijf met de beste website prijs op maat.

Om je toch een richtlijn te geven, geef ik 2 voorbeelden met verschillende types van webdesign. Dit zijn richtprijzen en zijn niet bindend.

Statische CSS Website

Deze website kan je niet zelf aanpassen zonder in de broncode te gaan aanpassen. Dit is bijgevolg eerder een uitgebreid online visitekaartje waar de potentiële klant de contact gegevens kan terug vinden en eventueel informatie over de producten of diensten.

Niet aanwezig: CMS, Flash, SEO, gebruikers, nieuwsbrief ...

Deze website prijs zal rond de €300 schommelen, waarbij de grootste kost zal gaan naar het webdesign zelf en het schrijven van de code/css.

Dynamische CMS Website

Deze website kan je wel zelf aanpassen zonder in de broncode te gaan aanpassen. Deze website kan je gaan updaten met het laatste nieuws, blog item publiceren, product details updaten, foto's toevoegen ...

Ook aanwezig: zoekmachine optimalisatie

Deze website prijs zal rond de €600 schommelen, waarbij de grootste kost zal gaan naar het webdesign zelf en installatie van Drupal (CMS) met bijhorende modules om alle functionaliteiten te voorzien.