DragolinDesign is in 2004 begonnen met het ontwerpen van signatures, avatars en wallpapers. Door ook een online spel handleiding bij te houden, moest er al snel een website gebouwd worden en dat prikkelde mijn interesse. Daarna heb ik mij een tijdje toegelegd op het ontwerpen van affiches en heb ik ook een aantal logo ontwerpen gemaakt.

Pas later kwam de eerste commissie voor een op maat gemaakt webdesign. Dat heeft mij gestimuleerd om meer te leren over html, php en css. De structuur van een website moet goed bedacht worden. Dat geeft je later namelijk de vrijheid om de website te moduleren en het webdesign aan te passen aan de wensen van de klant.

Nu maakt DragolinDesign websites op basis van Drupal (CMS) om de functionaliteit en de kracht van het ontwerp te verhogen. Zo kunnen klanten de inhoud van hun website zelf aanpassen. Dit resulteert in heel flexibele en dynamische webdesigns die kunnen aangepast worden in elk mogelijk opzicht én die heel gemakkelijk te optimaliseren zijn voor zoekmachine optimalisatie (SEO).